17 jan. 2012

Sad, Sad, Sad and now Happy, Happy, Happy !

Har problem med min visdomstand!!!!!!!!!!! Antar att den håller på att växa ut men gör fruktansvärt ont i käken och det har gått en vecka nu. Börjar gå över lite idag så hoppas att det är borta imorn.
Men det är just detta som gjort att jag har gått ner i en svacka. Igår hände det som typ alltid händer när jag är sjuk, jag börjar tycka synd om mig själv, men denna gång spädde jag på det ordentligt genom att trycka ner mig själv totalt.
Saker jag intalade mig själv var att jag har inga vänner, ingen bryr sig om mig, jag har ingen, jag dum i huvudet, ful, tjock, patetisk att jag tänker allt detta.
Det är detta mina kära läsare som jag blir så fascinerad av för idag efter halva dagen hände något och jag började må bra, jävligt bra faktiskt. Nu förstår jag verkligen inte hur jag kan ha tänkt så tragiska tankar om mig själv, för jag har rätt bra självförtroende. Att genom några enkla tankar så har jag mobbat mig själv till tårar. Det är ju emot mig själv som jag ska vara snällast, ge massa uppmuntran, peppa, vårda, och vara omtänksam. Hur kan jag då periodvis behandla mig själv såhär ???  Jo av den enkla anledningen....... att ibland vill man och behöver man må lite dåligt och få gråta av sig. Så har man inga orsaker att må dåligt är det enklast att trycka ner sig själv. Jorå störd AB !!!! Någon som känner igen sig ???


Idag har jag sminkat och fixat hår på josefine och madde till en fotografering för ett projekt vi har i skolan. Blev jätte nice. Scccchysta bilder asssså =) Snodde några bilder från josefines blogg hehehe.
Josefine kall, Madde varm =)

Strike a pose !


Vi exprimenterade lite genom att släcka taklamporna och se hur bilderna blev med bara blixt och jag tycker dom blev skit coola, vill ta flera sånna . Kanske testa snart där jag får vara modell. hihi
 Ja nu ska jag för fan sova, pratade med mamma vid halv nio och sa att jag var pisstrött och ska nog gå och lägga mig. Men snack med rommisarna och massage med Sofie blev det istället. Men nu ska jag väl få sova. Hittade även en till bild på Josefins blogg, den är från när vi gick luciatåg i sundsvall. Sjukt snygg !!!



/ B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Puss gullunge! <3

Johanna sa...

Vad dum du är som tänker såna tankar! Du är vacker, begåvad, har massor av vänner, rolig, sprallig and so on!
Jag beundrar dig som vågar gå de här utbildningarna, eller vad det heter. :) och det passar dig perfekt!! Om du bestämmer dig för att bli stå upp komiker och ska ha en show så är jag den första att köpa biljett för jag äääälskar dina skämt!

Kram

Unknown sa...

Tack johanna =) Det värmer verkligen, blev riktigt glad när jag läste detta =) Ja jag lägger undan en biljett på första raden när det gäller sen då ;) hhihi

Johanna sa...

Bra! Puss på dig!