27 juli 2011

oh sow beautifully in that rainbow purple.....

Vad ska jag berätta idag då ??? att jag för en gångs skull har varit ledig, helt underbaaaart =) fast har haft full rulle ändå =) Tog en fika med min fina vän Elin B så det var trevligt, var längesen vi hade träffats. Fick lite bilder av min gamla klasskamrat Markus, som han har tagit på mig i Arvika. Några fina blev det andra lite mer komiska. Hade sjukt roligt när vi tog korten i varje fall. Så här kommer dom bästa :



Ja och imorn ska jag och min kära vän Tove ha lite mysigt =) Vi ska åka till Uppsala och shoppa lite och gå ut och käka och sedan gå på bio ( bridesmaides)  nice !!!! Måste kolla efter tre par olika danskor , och dom är inte speciellt billiga heller så det blir ju kul inköp =)



B&T



/ B

24 juli 2011

True blood !

LOOOOOVE  IT !!! Sjukt bra serie asså =) Det är lite Twilight över det hela. Vampyr blir kär i människa, hon slits mellan två killar, det finns är även varulvar. hehhe 

Jag vill få lön nu, är trött på att vara fattig ju !!

Har jobbat idag, för ovanlighetens skull! Har jobbat från i Onsdags och jobbar till Tisdag så sju dagar i sträck. Fast det beror på att jag böt jobbhelg med en arbetskamrat, skulle egentligen vart ledig nu den här helgen men ska festa lite i Sala nästa helg så då är det bäst att vara ledig =) Nu är det inte lång tid kvar tills jag börjar på Ålsta folkhögskola. =))



Jag har tänkt framkalla lite bilder jag har tagit, som jag kan rama in och sätta på väggarna i mitt nya rum i Ålsta. Detta är några av dom.

Nu blir det True blood.


Saknar dig min Tildis =)
 / B

18 juli 2011

åh vad jag längtar !

Vaknade vid åtta i morse och tänkte jag går ut på internet en sväng, medans jag fortfarande låg kvar i sängen. Ja gick upp för tio min sen och slängde i mig frukost för att sedan rusa till datorn igen. Har nämligen legat/ suttit och läst en tjejs blogg där hon skrev om när hon pluggade på Santa Barbara City College i USA. Detta är ju vad jag tänkt göra till hösten 2012, så blir mer peppad och sugen på att dra dit när man läser hur andra har det. Åh vad jag vill !!






Tänkte jag skulle ta och kolla upp olika arrangörer som man får hjälp med allt man behöver. =)
Vet ej vad jag ska göra idag ??? ahhh långtråkigt !! alla jobbar och det regnar ute =( Förslag ??
/ B

14 juli 2011

Hej hopp i galopp !

Tänk så började jag alltid när jag skrev dagbok när jag var liten och avslutade med hej svej leverpastej.
 Ja det känns som om jag bara jobbar hela tiden. Jobbade 75 % i tre veckor men nu gör jag tre veckor 100 % och det märks en stor skillnad är helt slut när jag kommer hem ju.

Har börjat längta till jag börjar skolan eller typ veckan före å för då blir det shopping för allt som behövs och vill has. Ska handla:

* Danskor med klack ( svarta)
* Balett skor
* Teknik skor ( Dans)
* Danskläder
* Nya strängar till min gitarr
* Massor av nya kläder ( man vill ju ha lite nytt när man börjar skolan )
* Underkläder
* Easytone skor ( tränar rumpa och lår )
* Massa nytt att inreda mitt rum med ( Ikea ?)
* Hårvård ( Schampo,Balsam, inpacking, styling)
* Ny Platttång och Locktång ?
* Smycken
* Hudvård ( smink, lotion och rengöring)

 Hum undra hur jag ska har råd med allt detta ???? Men älskar verkligen att shoppa, spelar ingen roll om det är mat eller kläder lika roligt ändå. Måste ofta hålla hårt i pengarna annars köper jag mycket skit bara för handlingens skull.

Easytone shoes som jag vill ha !!!
Jaha ska man ta och sova lite nu kanske, jobbar ju imorn å. Är ganska slut från att kört och stapplat ved idag. 30 Kubik ska stapplas. Har gjort sammanlagt 3 timmar och det har inte hänt så mycket på högen. så det lär ta ett tag det.

Jag och Malin var och spelade minigolf och käkade vid eskiln för nån dag sen, sjukt härligt var det.



 Yes nä nu ska jag fan ta och sova ! God natt everyone =)
/ B



6 juli 2011

Rastlös !

Har varit ledig i två dagar nu och har blivit rätt rastlös, så ska bli skönt och roligt att få jobba i kväll =)
Har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg, har inte gjort så mycket så finns inte mycket att skriva om då =(

Jag var ute och festade lite i lördags, hade sjukt roligt. Träffade lite nytt folk på en förfest i fagersta som jag hade jävligt roligt med. Älskar när man kan skämta och bara vara sig själv på än gång. Drygt att gå på stela fester. Men denna var då inte så. Ja om jag säger så här, kvällen slutade med att jag kallades för Bengte och skulle bli porrregissör=) haha det är inte som det låter, bara ett skämt som spårade ut !




Jag före utgången i Lördags !

Har sedan någon månad inte ätit godis och druckit cola, men började känna ganska snart att detta skulle jag ersätta med fanta, glass och fikabröd. Så då blev jag så förbannad på mig själv när man försöker göra något bra men det blir nästan värre. Så för en och en halv vecka sen slutade jag med allt sånt här. Får äta popcorn och isglass that´s it ! Funkar skit bra ju, har tränat typ varje dag och ätit vanlig mat bara (äter det jag vill i princip och i den mängd jag vill ) Har gått ner 1,5 på en vecka så hoppas det håller i sig. För då känns det inte som jag bantar. Keep you updated !

/ B