22 feb. 2012

Totalt slut =/

Idag hade jag fys i 1,5 timme och det är nog det jobbigaste fyspasset på länge, kändes som jag ville spy efteråt. Våran lärare Helen hade fått inspiration från Biggest Loser, så det var som cirkelträning fast mycket kondition .Sen efter det hade jag jazz i en timme med massa teknik. Sjukt jobbigt men så jävla gött efteråt =)

Imorn så har jag uttryck (Jippie), ska sjunga when you belive (Whitney houston/ Mariah Carey) och en duett med Alexandra som heter The boy is mine (Brandy/Monica) . Dom här låtarna kommer vi visa upp för skolan nästa vecka. Det ska bli typ en opretentiöst, layd back föreställning. Ska bli kul, länge sen man visade upp något för skolan. Sen på Torsdag nästa vecka så ska vi köra alla låtar igen fast för massa lärare/rektorer från andra folkhögskolor.

Jag börjar märka att jag har utvecklats i sång, jätte kul att den högsta tonen i when you belive har jag aldrig lyckats med förut men igår gick det plötsligt =) hihhih

Nej nu skriker min mage efter mat, måste gå och slänga i mig något, sen blir det BB


/ B

21 feb. 2012

Happy !!!

Ja idag har varit en riktigt härlig dag, med väldigt mycket sång. Skrattat väldigt mycket så jag nästan har träningsvärk i magen =) Det är en hel del för mig att lära mig just nu,

* Kunna min och Alexandras duett ( the boy is mine) tills på Torsdag.
* Kunna en Whitney Houston låt till nästa veckas framträdande ( alla i klassen ska köra en varsin whitney låt för hela skolan) Jag ska köra When you belive !
* Kunna tre monologer tills jag ska söka teaterhögskola vecka 10
*Kunna ett antal x låtar till våran vårshow vecka 15/16


Ja men jag är taggad så tycker det är kul att ha mycket att öva på, idag blev det kanske lite väl mycket sång. Sjöng från fem till halv nio =)

Nu måste jag sova har fys vid 8.10 imorn heheh gött =/


/ B

20 feb. 2012

Ett inlägg om två veckor =)

Ja nu har det gått två veckor sen jag bloggade och det är svårt att skriva ner allt som hänt men ska försöka sammanfatta lite =) finns dock inte mycket att skriva om förra veckan, var sjuk så hände inte mycket.

GLACIALEN !

Hade invigning på fredag den 10 februari med körsång, sång med klassen, rektorn som pratade, eldshow, rislyktor och sen fick alla kolla på alla fina isskulpturer. Lördagen bestod av en vintermarknad på skolans område, jag läste en saga för några barn och sålde lotter, hihhi skoj ! Sen på kvällen var det självklart en stor fest att fira att vi gjorde glacialen svin bra. Sjukt kul var det. Så nu är man isskulptör hahah

Mitt , Linneas och Josefines träd =)

Min och Elins säl med boll =)

Våran säl var med i tidningen =)

Vårat träd =)

Eldshow, Runa sprutar eld !

Madde med eldsvärd


På kvällen blev det mys och förfest med klassen och dansarna =)


Mys=)

Felicias och Joels snigel =)


Runas och Saras härliga figur =)


Idag har vi varit hos våran lärare helen och haft svin mysigt, hon hade fixat massa sparkar så vi åkte en bra stund i solskenet , var asome. Sen drack vi varm choklad och åt bullar. Sen blev det ju självklart så att jag drog i gång lite teaterlekar och hade skit kul. Sen kollade vi på en film ( Chicago ) Riktigt mysigt var det . Nu ska jag dra och kolla på BB. / B

6 feb. 2012

Isskulptering hela veckan =)

Ja nu har ju vi tema vecka GLACIALEN =) Detta är ett projekt som återkommer varje år här på skolan, att eleverna ( som vill ) får göra isskulpteringar. På fredag ska vi vara klara för då är det invigning.

På lördagen kommer hela skolans område vara fullt med marknadsstånd och folk. Våran klass ska läsa sagor och spela lite teater till. Sen under fredagen eller lördagen kommer vi sjunga två låtar med kören och ett medley med klassen. Så det blir nog grymt för alla som kommer och kollar. Musikarna ska även spela massa låtar. Ja och massa andra aktiviteter som tex ponny ridning !


Jag är med Linnea och Josefine och vi bestämde oss för att göra ett träd (bakvänt), alltså istället för att rikta lamporna framifrån och ta bort allt som inte är formen, så gröper vi lixom ur våran på baksidan och sätter lampan på baksidan så ska trädet lysa igenom. Hoppas det blir bra =) Så här är några bilder från dagen.

Framsidan före vi börjat =)


Baksidan som vi börjat gröpa ur stammen !


/ B

3 feb. 2012

I love it !!

Jag har köpt nytt nagellack som jag verkligen älskar , mörkblått =)


Ja nu börjar jag väl bli hyfsat frisk, inte ont i kroppen i varje fall, typ snuvig och lite hostig kvar. 
Var med på kören idag, det var skönt att få vara lite social igen och kul att göra något. Gick faktiskt rätt bra att sjunga, fick bara några host attacker. Ikväll blir det nog taco och monopol med tjejerna =)

/ B

1 feb. 2012

Make me bald =)

                                                                 SOFIA / ROGER


LINNEA / BÖRJE


Hahahah jag dör hur kan man vara så snygga som mina vänner är ????


Är piss förskyld, så jävla drygt =( Tog med ork att städa bort min sjukdom från mitt rum idag i varje fall, byta sängkläder, dammsuga är ju bra om man är dammallergisk ! Jag har ju bytt rum , bor i samma stuga men har det största rummet nu ( jag Linnea jag skryter) . Så här ser mitt rum just nu :







Sofia sitter och spelar så underbart vackert på min gitarr just nu, blir så glad !!!  Att gitarren är ostämd som tusan bekymrar inte Sofia alls. Oj nu blev det sommartider hej hej !! Gött

/ B