25 jan. 2012

Ahhhh jag dör !!!!

Hur kan man vara så jävla snygg som dessa karlar ;)







Ja kan inte en blandning av dessa snyggingar bara knacka på dörren en dag, men med en härlig personlighet också tack ;) hehehh

Nu måste jag hitta en låt som jag ska mima imorn på utryck lektionen. Vi ska mima av den enkla anledningen att utrycket kan bli förstärkt om man slipper tänka på sångteknik =)




Min härliga klass =)

/ B


24 jan. 2012

På fredag är det fest !!!!!

Ja en av mina kära ålsta vänner ( Josefine) fyller tjugo på torsdag och ska därför ha födelsedagsfest på fredag i hennes hemtrakter utanför östersund =) Så jag och några till vänner ska självklart åka dit och fira henne !
Ska bli sjukt kul att få träffa lite nytt folk och se något annat än Fränsta =)
Det vackra födelsedagsbarnet ;)
Har haft en härlig dag måste jag säga ! Så här såg min dag ut =)
8.10 Bakgrundskör ( var seg i morse som vanligt så kom till lektionen 8.30)
9.40 Rast
10.00 Övning av musikal duetterna ( jag och Linnea ska sjunga class från chicago)
11.15 Lunch =)
12.15 Drama, (gjorde lite improvisationer och började repa en scen från askungen på engelska)
13.50 Fika ( Lite kaffe i soffan utanför matsalen, gött)
14.10 Jazz ( Sjukt jobbigt var det idag också, börjar dock få benhinneinflammation igen, skoj )
15.00 Slutade för dagen (men blev massage med Jennifer och Josefine, hur gött som helst )
16.30 Middag
Resten av kvällen spenderades i stuga 14 med Jennifer, Josefine, Sara och Christian=) Blev att titta på Lottery ticket och när lammen tystnar, men nu är jag hemma och sitter trött i min säng och äter en smörgås !
Nu ska jag slötitta på ett avsnitt av Once upon a time !!!
xoxox
B


23 jan. 2012

Dance, Dance, Dance !!

Jag älskar verkligen att dansa, men jag har ju typ bara dansat på krogen förut. Om man inte räknar med showdance som jag var med några gånger som liten, tills en tjej (Ida Hulth) råkade sparka mig i ansiktet då hoppade jag genast av. Tragiskt men sant ;) hehe jag har förlåtit dig Ida !, det är lugnt jag förstår att du fortfarande lever med en ångest för detta men Ida det är glömt och förlåtet. ;)

Från en av våra kordinationsträningar, att göra olika saker med armar och ben, väldigt krångligt och frustrerande ibland !

Samtidigt som jag älskar att dansa kan jag få så fruktansvärt mycket hat ibland, stepp är en sån lektion som jag antingen vill gråta eller slå någon. Det funkar helt enkelt inte för mig än, när kroppen inte vill göra som jag vill blir jag så frustrerad. Men visst jag känner att det går framåt, men det tar sin tid.

Idag var jag slö och orkade inte gå upp i tid, så fast jag normalt börjar klockan 8.10 så började jag idag 12.30 det var gött må jag säga. Jennifer var snäll och gjorde jätte fina flätor på mig idag.

Nu ska jag öva på min sångläxa till min sånglektion imorn, jag ska kunna spark of creation en låt från en musikal som heter Children of Eden!  Sen ska jag även öva på mina repliker till en scen från the 70´s show som vi ska framföra imorn på drama ! Sen ska jag även hålla på med våran vårshows affisch i photoshop !
Sen ska jag duscha, äta kvällsmat och sova !! skoj va ???



/ B

20 jan. 2012

TRYGG-HANSA =)

Japp idag så har jag haft en enda lektion, ljudteknik, egentligen har jag kör också men våran lärare var sjuk så det blev inställt. Men idag på ljudtekniken gick vi igenom en program som heter Audacity som man kan ladda hem gratis. Det är som en förenklad version av typ en studioinspelning.
Antingen man man koppla ihop datorn till ett mixerbord och sjunga med mic och spela in, men det går även att spela in genom datorns mic men det blir inte så bra ljud då =) Skit kul sen kan man mixa ihop låter och korta ner dom osv. Så nu vet jag vad jag kommer syssla med i helgen. Kanske lägger upp nån låt här sen om jag får till någon som låter bra.

Om bilder skulle beskriva min personlighet så har jag hittat några, hahha ! Ni som läser kommentera gärna=)











Nej nu måste jag städa i stugan det är min städvecka =)  Vi har städerskor som städar toa och hall 2 gr i veckan så det är ju soft, men kök och vardagsrum måste vi städa själv. Så lika bra att ta tag i det nu =) peace out / B

17 jan. 2012

Sad, Sad, Sad and now Happy, Happy, Happy !

Har problem med min visdomstand!!!!!!!!!!! Antar att den håller på att växa ut men gör fruktansvärt ont i käken och det har gått en vecka nu. Börjar gå över lite idag så hoppas att det är borta imorn.
Men det är just detta som gjort att jag har gått ner i en svacka. Igår hände det som typ alltid händer när jag är sjuk, jag börjar tycka synd om mig själv, men denna gång spädde jag på det ordentligt genom att trycka ner mig själv totalt.
Saker jag intalade mig själv var att jag har inga vänner, ingen bryr sig om mig, jag har ingen, jag dum i huvudet, ful, tjock, patetisk att jag tänker allt detta.
Det är detta mina kära läsare som jag blir så fascinerad av för idag efter halva dagen hände något och jag började må bra, jävligt bra faktiskt. Nu förstår jag verkligen inte hur jag kan ha tänkt så tragiska tankar om mig själv, för jag har rätt bra självförtroende. Att genom några enkla tankar så har jag mobbat mig själv till tårar. Det är ju emot mig själv som jag ska vara snällast, ge massa uppmuntran, peppa, vårda, och vara omtänksam. Hur kan jag då periodvis behandla mig själv såhär ???  Jo av den enkla anledningen....... att ibland vill man och behöver man må lite dåligt och få gråta av sig. Så har man inga orsaker att må dåligt är det enklast att trycka ner sig själv. Jorå störd AB !!!! Någon som känner igen sig ???


Idag har jag sminkat och fixat hår på josefine och madde till en fotografering för ett projekt vi har i skolan. Blev jätte nice. Scccchysta bilder asssså =) Snodde några bilder från josefines blogg hehehe.
Josefine kall, Madde varm =)

Strike a pose !


Vi exprimenterade lite genom att släcka taklamporna och se hur bilderna blev med bara blixt och jag tycker dom blev skit coola, vill ta flera sånna . Kanske testa snart där jag får vara modell. hihi
 Ja nu ska jag för fan sova, pratade med mamma vid halv nio och sa att jag var pisstrött och ska nog gå och lägga mig. Men snack med rommisarna och massage med Sofie blev det istället. Men nu ska jag väl få sova. Hittade även en till bild på Josefins blogg, den är från när vi gick luciatåg i sundsvall. Sjukt snygg !!!



/ B

15 jan. 2012

Söndag utan söndagsångest !!

Jag älskar att vakna upp en söndag och längta till måndag då jag får dansa, sjunga och spela teater igen =)
Är så fruktansvärt glad över att jag får ägna nästan all min tid åt detta. Jag har nog inte mått så här bra ever =)

Har städat och mublerat om lite här i stugan idag så nu är det mys pys =) Ska strax dra och dansa lite med klassen. Skönt att röra lite på sig igen =)



Sofie diskar så rent så rent !!!

Linnea och Sofie poserar utanför Sofias dörr som vi har busat lite med för hon har varit i Åre i helgen, och lär bli överraskad av att hennes rum är avstängt pågrund av en vattenläcka !!!! heheheheh

Lennie=)


/ B

14 jan. 2012

Bakis................... not !!

Blir förvånad varje dag jag vaknar upp efter en kväll med alkohol inblandat och mår sjukt bra, inte ens en huvudvärk.... var så pigg idag så det fick bli en promenad över isen med Sofie och Ronnika. Tacksam över detta må jag säga. Blev pizza och film idag å =) fint det. 





Hade sjukt kul igår måste jag säga, det var fest i våran stuga, och stugan är inte jättestor så det var sjukt trångt med folk överallt. När man var nykter var det trångt och varmt men sen var det gött med mycket folk=) 


Fixade en oerhört fin frisyr på Linnea i förrgår =)
Det här med HEMLIGHETER !!
Jag såg precis på en film, där en tjej blir jätte sur på sin man för att han har undanhållit/ljugit om att han var gift förut. Detta äktenskap blev till i Las Vegas och höll i ungerfär 48 tim.
Det är detta som jag blir så förvånad över att man kan reagera så hårt på en sånn liten grej. Nu snackar vi inte bara i film utan i verkligheten. Att personer säger - men jag är inte arg för det du gjorde utan för att du har ljugit eller undanhållit sanningen. Men då är frågan när blev det ett måste att dela med sig om allt man har gjort eller tänkt ever ?? Bara för att man har ett förhållande eller är gifta måste man berätta allt för varandra då ??  Visst förstår jag att man vill veta så mycket som möjligt  före man tar steget in i äktenskap, och visst att man har varit gift förut kanske är en stor grej för vissa, men problemet jag har med detta är varför blir man så fruktansvärt sur för det ?? Att undanhålla något är inte det värsta man kan göra. Visst det hade varit schyst att berätta detta tidigare.

En liknande situation är en kompis till mig som blev osams med  två av hennes tjejkompisar för att hon inte berätta en sak för dom ( denna sak/händelse som dom inte ens vet är sann eller falsk). Dom skäller ut henne för detta och säger att dom inte vill vara kompis med henne nå mer för att hon ljugit för dom, inte för det hon påstått ha gjort. Medans min kompis hävdar sin oskyldighet till denna händelse, vägrar dom tro henne !! Men varför är hon ens tvungen att berätta allt hon gjort eller inte gjort om ingen far illa av det ??
Jag trodde en bra vän, fanns där när man vill och behöver prata,
                                   inte någon man är tvungen att berätta allt för !!!
 / B

11 jan. 2012

Sjuk idag !!

Vaknade upp imorse med piss ont i halsen och trött i kroppen, stannade därför hemma från skolan. Nu är jag jätte rastlös och känner mig typ frisk så förhoppningsvis klarade jag mig från att bli riktigt sjuk.

Vill vara med på uttryck imorn ju, det är typ mina favvorit lektion. Man sjunger en låt för halva klassen och ska förmedla något till dom, typ vad låten handlar om och så =) Sen kan Helen( min lärare) gå in och säga typ testa såhär istället och ge oss en ny situation och så får vi sjunga låten en gång till. Så det är jävligt kul !




På Fredag blir det fest i våran stuga(som vanligt) haha. Det ska bli jävligt kul, får se om det eventuellt blir något tema av något slag.
Hittade en video på Max, adam och mig från en fest för ett tag sen. WE JUST LOVE BACKSTREET BOYS !!!

/ B













6 jan. 2012

ny mobil ?

Jaha då kanske man har fått en HTC. Eller jag och mamma prov byter tills söndag. så får man se om vi är nöjda med mobil bytet ! Hon ville nämligen ha en lättare telefon och jag en Android så får om vi blir nöjda. Hon fick en Sony Ericsson vivaz så den är inte dålig heller.


DAGENS CITAT !

Martin - titta om jag trycker ihop här skulle jag kunna bli en hyfsad
Transa, med den här klykan.

Tove - thats not a skill to be proud of !

/ B

Bilder igen !

Är hemma hos tove och har kollat igenom hennes datorn och hittade några fina bilder på mig, så tänkte bjuda på dom. Ska till min farmor och farfar strax, dom skulle bjuda på middag idag så det är ju nice. Ikväll ska jag hänga lite med tove ( på spåret skulle det tydligen bli ). Sen söndag återvänder jag till norrlandskogarna. / B






 Jag antar att ni ser "lik"heten mellan jim carey och mig ??