26 juni 2011

Midsommar + kväll med tjejerna !

Ja i onsdags var jag ute med mina fina vänner, Jenny, Malin och Jossan. Först blev det en cafe latte på stan i Fagersta sen drog vi vidare till Eskiln och spelade lite minigolf ( måste tillägga att jag och jossan vann =) Sen blev det lite taco där och fin musikunderhållning, och till sist drog vi vidare till hamnkrogen. Hade sjukt trevligt och roligt fast jag var nykter medans dom andra drack ! här är några bilder från kvällen :







Ja och midsommar så var jag ute hos min kompis Elin !
Det blev lite grillning, sen fixade jag och Sofia S. ihop lite lekar. Så det vart en toppen kväll, hade jätte roligt. här kommer lite bilder därifrån och en video:



Daniel blev lite yr under en lek och ramlade ner i diket, sjukt underhållande för oss, kanske inte lika för honom !







/B

20 juni 2011

Längtar !!

Ja börjar känna en stor längtan till jag börjar i skolan i slutet av augusti. Jag har nämligen kommit in på Ålsta Folkhögskola på en Artist-linje ( lite musikalaktigt). Så det ska bli skit roligt att få lära sig flera olika dansstilar, ha kör och enskilda sånglektioner och drama m.m . Jag har ju pluggat ett år på Ingesund folkhögskola på en teater-linje, det har varit skit kul men har saknat lite att få sjunga och uppträda. Så tror det kommer bli riktigt bra i Ålsta.


En del av folkhögskolan !

Har önskat att få bo i stuga istället för en korridor som jag gjorde i arvika. Då bor man 4-5 st i en liten stuga med varsit rum och två toaletter och kök och vardagsrum, känns lite mysigare det. Hoppas man får bo med rätt personer bara. Nu ska jag kika på Nick and Norah´s infinite playlist !


En för härlig bild på mig och Tilda =)
/ B

17 juni 2011

Charlie St.Cloud

Jaha då var det dags för en ny filmrecension och nu av filmen Charlie St.Cloud. För dom som inte känner mig så är jag en fjortis enligt mina vänner när det gäller min filmsmak. Älskar tonårsfilmer, tror jag har sett typ alla (i varje fall om man kollar på Lovefilm.se) Har alltid varit filmtokig, det är en stund jag gärna njuter av själv. Folk som ska diskutera sig igenom filmer eller kommentera hela tiden får jag hat för snabbt. Jag lever mig nog in i filmerna väldigt lätt och om då någon sitter och säger " SÅ DÄR GÅR DET INTE TILL I VERKLIGHETEN " kan hela filmen förstöras för mig !! Jag accepterar väldigt mycket i film om jag tycker att handlingen känns bra. FUN FACT : Jag låg 2 i att hyra mest film i Norberg(när Vega Video fanns) Pinsamt ? Stolt ? Hade nog inget liv just då !!!! heheh

Ja just det var Charlie St.Cloud jag skulle berätta om. ZAC EFRON behöver jag säga något mer ???
haha nej men det är en väldigt fin film tycker jag, med den starka syskonkärleken och den klassika man- kvinna kärlek fast med en twist. Jag tycker om filmer som jag inte kan räkna ut allt och här blev det som sagt en liten twist. Den var sorglig stundvis och ganska händelsefull. Den får BBBb
/ B

15 juni 2011

Cupcakes !!

Ja idag har varit en skön dag, gått en promenad med vovven, åkt och handlat lite, bakat cupcakes, klippt och slingat brosans tjej Linnea och nu kikar lite på tv samtidigt jag som jag bloggar lite.
Blev väldigt sugen på att baka lite idag , inte för att det är roligt att baka eller gott att äta utan att få dekorera lite. Detta är resultatet :


Föresten har jag tänkt tipsa om en bra restuarang i Fagersta, på kapellbacken har dom öppnat ett grekiskt ställe. Jag och min kompis Malin var och käkade där i Lördags, svingott !!



Blev klippt och färgad igår =)Gött !!
/ B

14 juni 2011

Kettlebells !

Jaha då var man medlem på Arena i fagersta (ett gym för er som inte vet ).
Var där idag med syrran och testade kettlebells, för er som inte vet vad det är kan jag beskriva det lite:
Man använder sig av en slags hantel och gör en massa övningar och varvar med konditionsövningar. Det rann svett av mig hela tiden, kändes som om jag duschat efteråt. Det var faktiskt väldigt kul ! Det var jobbigt men jag höll inte på att dö. Det är nog en bra blandning med både styrke och kondition. Bra fettförbränning.
Detta är en kettlebells !


Svettig och härlig efter passet !
Får se om man kanske ska ta och dra dit imorn också och träna något ! skoj =) / B

13 juni 2011

10 km i veckan !

Jag har börjat springa lite granna, och tänkte att det kan vara gött med ett mål, behöver inte vara något stort mål bara man har någon sorts riktlinje. Så mitt blir att springa minst 10 km i veckan. Så idag började jag med att springa 3 km så 7 to go =)

Vad jag älskar att bo i sverige, särskilt på sommaren. Happy Happy =)

Ska dra ner en sväng till min vän Tove och umgås lite nu !

/B

10 juni 2011

The rebound !

Eftersom jag kollar på väldigt mycket film tror jag att jag ska börja att skriva lite om dom och så här på bloggen.
ja såg en film igår (chockerande för det gör jag ju aldrig ??? ) Den heter the Rebound !!
ja i varje fall detta var en ny med catherina zeta jones och nån kille som jag inte minns vad han heter. Tycker den var faktiskt ganska rolig och bra.
Hon är 40 och har precis skilt sig och han 25 och bor hemma hos sina päron.Hon har två barn som denna kille blir typ nanny åt, Sen inleder dom typ ett förhållande. Ja värd att se om man gillar enkla kärlekskomedier. För er som gillar lite mer djup och mening är den nog inget för er. Den får BBB.



Har varit inne på många smyckessidor och trånat, men just nu har jag fan inte råd med något. Så idag gjorde jag ett eget örhänge. Har velat ha ett korsörhänge jätte länge. Vart jävligt nöjd faktiskt. Så före ni köper nytt kika bland dom gamla smyckena och se om ni kan mublera om dom lite bara. Så här blev mitt:

/ B

9 juni 2011

Oväntad nyhet =)

Det är så fruktansvärt kvaft idag ,jag väntar bara på åskan men det kommer ingen.
Idag har jag jobbat lite och tagit det allmänt lugnt. Var inne på nån tjejs blogg för ett tag sen och då tipsade hon om ett jätte roligt och annorlunda grej att göra med naglarna, så idag testade jag det men  det vart verkligen inte som på henne. Det krävs nog lite träning.  Detta är det jag gjorde och resultatet.


1. Lacka med valfri färg !

2. Linda tidningspapper runt fingertoppen !

3.Lägg en klick alkogel på nagel och tryck lite i 5 sek.


Klart !, dock blev inte mina jätte fina, men det går att få dom riktigt snygga och coola på detta sätt =)
Testa vet ja !!!!


Fick ett oväntat besked igår!
Jag anmälde mig till en slags tävling i Landskrona, då det skulle komma nå folk från Hollywood och provfilma folk. Det var typ så producent lr nåt sånt. Ja jag behövde bara skriva lite om mig och skicka en bild. Ja förlåt tävlingen gick ut på att av alla som sökte skulle tio bli utvalda och få åka till Landskrona och göra då en provfilming. Sen skulle endast två personer väljas ut som var bäst och deras filming skickas till en agent i Hollywood. Ja så till min förvåning var jag en av dom här tio som vart utvalda. Konstigt nog kände jag ingen större lust att åka på detta, sen är det typ 60 mil dit och jag har typ inga pengar. Så jag tackade nej, men kul var det ändå att få en lite ego boost.
sHåller på att svettas ihjäl igen nu på mitt rum, kanske tar ett kvällsdopp !



/ B

8 juni 2011

Skönt att börjat jobba lite igen !

Har ju fått sommarjobb inom hemtjänsten, där jag även jobbade förra sommaren. Ja mitt schema börjar egentligen den 20 Juni, men jag har skrivit in mig som vikarie fram till dess. Så har redan fått jobba två dagar och imorn blir det en till. Så det är gött och få jobba lite och tjäna lite cash =) Just nu sitter jag barnvakt åt min syrras minsting Miva. Medans mamma och syrran och hennes andra dotter Amina är på två timmars pass av Zumba.
Så det är bild på sötisen Miva !

Jag har hittat en jätte bra smyckes sida.http://www.jfr.se/ Dom har just nu en massa REA så det är gött också, men det blir ändå så mycket jag vill ha !
Så har suttit och lagt till massa grejer till kundvagnen är just nu uppe i 948 kr. Så tror jag måste ta bort lite saker.Här är en söt ring jag hittade !

Ring - Rowdy
Nä nu ska jag ta och natta lilla Miva =)



Mamma,jag och Miva i Turkiet =)

/ B

6 juni 2011

Sol i sinne Brun inne / Rudolph

Jag har började att sätta upp våran pool i lördags och fyllt på den sen dess. Bara att städa ur den tog några timmar=( Idag nu vid 15.40 är den fylld. Det tog sin lilla tid men det kan det vara värt när det hettar när man ligger och solar =)

Föresten har jag börjat mitt nya liv idag !!!
Har gett ett 1 års löfte att inte äta godis och dricka cola.
Det är ju så typiskt att bara för att man inte får äta så vill man mer en någonsin.
Men har gett detta löfte för jag tycker inte om att känna mig beroende av något, särskilt inget som är så onyttigt. Så nu är jag fruktansvärt bestämd. Har tänkt lägga i en högre växel på att försöka gå ner lite i vikt också.
Nä nu ska jag nog ta ett dopp i den iskalla poolen !
Här kommer en bild från våran pjäs Monster ( jag spelar typ polis i en slags robot värld =)
/ B

5 juni 2011

Då var tiden på Ingesund över !!!

Ja då har jag alltså fått sommarlov och avslutat mina teaterstudier på Ingesund. Så nu i sommar ska jag jobba inom Hemtjänsten och till hösten blir det en Artistlinje på Ålsta folkhögskola. Så det ska bli sjukt roligt och spännande. För er som funderar på att plugga något på en folkhögskola gör det ! Det är nåt av det bästa jag någonsin gjort. Har utvecklats otroligt mycket och haft sjukt roligt. Tycker alla borde testa att gå på en folkhögskola.

Men sjukt sorgligt var det att lämna det stället. Många gråtkalas var det överallt !
Mitt rum helt tomt =(

På sista festen på Ingesund vart det lite av Benitas gamla goding som jag totalt glömt bort !
Min favvo drink: Valfri Sprit, Icas Lime dricka och Tom Collins drink mix =)
Try it !


Ska ta och hoppa i säng nu men ska försöka uppdatera bloggen lite oftare framöver !

/ B