31 mars 2011

29 mars 2011

Mamma byter bo !

Haha man kan tro att mitt inlägg handlar om att min mamma ska byta ut min pappa ( eftersom han heter Bo ) men så är inte fallet.¨
Det är nämligen så att jag har kollat på ett program med det namnet idag, handlar kort sagt om två mammor som byter familj för att få en annan syn på hur man kan leva. Har sett detta program förut men då en engelsk version, men nu är då alltså svenska familjer. Det blir alltid en massa bråk för dom väljer alltid par som är motsatser till varandra.
Ja hur som helst det jag vill komma med detta är att jag började fundera på hur min uppväxt har varit ? och om någon annan mamma hade kommit hem till oss , vad hade hon då påpekat ? 
Det jag kan konstatera är att jag har haft en bra uppväxt med kärleksfulla föräldrar som gjort allt för att jag och mina syskon skulle ha det bra.
Men det är kul att man kan ha så olika uppfattningar om hur barndomen har varit för syskona Höijer.
En klassisk husvagns semester, tyckte jag var svin mysigt, åka flera timmar i en bil och sitta vilande mot syrrans axel och lyssna på Orup. Men när jag berättat detta för min syrra så utbrister hon i nej fy fan, att sitta i en varm bil i mitten med lillesyrran och lillebror på varsin sida sovande mot hennes axlar, var inte det min syrra tyckte var mysigt ! Eftersom jag och min brosa tyckte om att bråka var min syrra tvungen att sitta i mitten för att det skulle vara lugnt i bilen. Sen om man frågar mina föräldrar hur vi var som barn, svarar mamma åh mina barn var som små änglar ! Medans pappa svarar att vi bråkade och skrek mest. Så hum frågan är om vi var en blandning ?

Jaha då var det bara 1 vecka och 5 dagar kvar till våran föreställning MONSTER !
Ska bli kul som fan, tror nog att den kan bli jävligt bra. Sen Måndag den 11 börjar våran turné, så då blir det några till föreställningar. Sen Söndagen den 17 åker hela Ingesundslinjen till Stockholm, på typ studieresa. Vi ska gå och se musikalen Hair och sen gå en tour på Dramaten. Så då ska jag passa på att träffa min barndomskompis Helga, så bor hos henne i Stockholm fram till Tisdag den 19. Sen har jag lov till den 2 maj, men istället för att åka tillbaka till Arvika så åker jag den 4 maj till Örebro flygplats och tar flyget till Turkiet. Whooooho ! Sen blir det massa auditions till skolor under maj månad och sen (tår i ögat) slutar jag på Ingesund den 1 Juni. Visst låter det asome !¨



/ B

27 mars 2011

Asome night !

Hade svin kul igår=) Kom på att jag glömde uppdatera med en bild hur jag såg ut efter all styling , så this is it !

Jag filmade lite igår, det här är resultatet !
 


 




/ B

26 mars 2011

Shake it !

Ikväll blir det fest, ah vad det ska blir kul. Då ska jag shake my butty ! Älskar att festa och gå ut, det är och i för sig stor del för att jag älskar förberedelsen. För många av oss tjejer, så kan man hålla på några timmar med att måla naglar, ansiktsmask, hårinpacking, rakning, smörjning, sminkning och hår. Sen när detta är klart så ska man bestämma vad man ska ha på sig också. Vet att många tjejer inte funkar så här, men jag älskar detta, så därför får det ta sin tid liksom. Lyssna på lite party musik och dricka nån cider medans. Jag är nog känd hos många av mina vänner att komma försent, särskilt till en förfest. Säger vi sju, kommer jag vid åtta lr nio, och det här är just andledningen.

Ska ta och betala räkningarna så man vet hur mycket man har att röra sig med ikväll och denna månad. Sen börjar förberdelserna med en dusch.

Detta är en bild före min tok styling, sen uppdaterar jag senare med en bild när jag är klar.

/ B

25 mars 2011

En underbar eftermiddag !

Har precis kommit hem från stan, där jag har hängt med Matilda, Markus och Sara. Vi har handlat lite och käkat. Så det var en trevlig och skön fredag.
Ska nog ta och städa in mina kläder som ligger på mitt golv i Gaderoben nu. Sen blir det en lugn kväll för man måste ju ladda för imorn, då samma gäng som idag ska festa och gå ut på Tiki room (en club i Arvika, lr rättare sagt den enda).
Har börjat få vår känslor nu, tror inge mer snö kommer. Blir påminnd mer och mer om hur det kändes när jag började här på Ingesund desto mer solen kikar fram. Så kollade på lite bilder från början. Det här är några !











/ B

24 mars 2011

Jag trivs med att vara jag !

Just nu har en väldig ro förankrat sig i min kropp, känner mig pigg och glad. Trivs att vara jag helt enkelt.

 Jag håller ju på med en pulverdiet så att säga, käkar pulver tre gånger om dagen och på helgen äter jag vanlig mat om jag vill. Även alkohol kan slinka ner, hehe. Men jag vet att många tycker att man inte lär sig ett skit på detta för när du väl äter eller börjar äta så har inte ditt mat tänk ändrats alls.
 Men jag känner att jag gör faktiskt det, jag börjar få en annan relation till mat. Just för att jag inte äter speciellt ofta så börjar jag vänja mig att inte äta, alltså mitt liv kommer inte kretsa runt vad jag ska äta hela tiden.
 Att man känner att det är helg utan att vräka i sig det allra godaste. Sen för första gången i mitt liv har jag inte bråttom att gå ner i vikt. På cirka 20 veckor har jag gått ner 11,5 kg och det är jag väldigt nöjd med. Det har liksom inte kännts som en diet.
 För annars när man har käkat pulver i kanske en månad har man byggt upp sånn längtan efter mat så när man väl får äta vräker man i sig och går upp allt igen.
Men eftersom jag får äta om jag vill, men försöker undvika det och inte har bestämt när jag ska sluta med pulver gör det att jag inte har denna mat-hets längre. Före jag äter något nu för tiden frågar jag mig själv om jag kommer få ångest efteråt ? om det kommer kännas som om jag förstört allt jag har kämpat för nu ? om jag inte känner detta får jag äta.

Tänkte det kunde vara kul med en före och efter bild fast jag inte gått ner så mycket än !








/ B

21 mars 2011

Blackout !

Tredje försöket på att skriva ett nytt inlägg, börjar med en bra titel och en bra början men sen kommer jag på mig att, nej Benita nu blir du för privat. Jag VILL skriva om mina djupaste funderingar om livet och mina känslor för en eller flera killar men jag känner mig inte helt bekväm med det än. Så försöker lägga det på nån mellan nivå.



Tack Tove för det svin snygga kavajen som kom till användning i lördags !
Brukar beskriva mina känslor som en berodalbana, jag är en sån jävla känslomänniska !
Jag försöker alltid lita på min instikt ! Försöker vara klok och ta bra beslut men det slutar bara med att jag följer mitt hjärta ändå. Det är är något som kan vara och är väldigt jobbigt just för att rätt som det är har jag hamnat i en dal i min bergodalbana.

Okej jag ska berätta min hemlis !

Jag är kär i Channing tatum !







/ B

15 mars 2011

sjuk !

fuck hatar att vara sjuk, lr va fan vem tycker om det egentligen ?

Nu håller vi på med vårat slutprojekt, pjäsen Monster, så det är repetion hela dagarna. Men eftersom jag har en liten roll så har jag inte så mycket att göra, så igår drog jag och Matilda till Karlstad och handlade kläder och rekvisita till föreställningen. Skit trevlig dag med bästa Matilda=) Kunde inte låta bli att köpa ett par solbrillor åt mig själv. Dom är verkligen inte min stil men tyckte dom var så söta, så var tvungen. Frågan är hur många gånger jag kommer använda dom då ?

Dom är typ blommiga på kanten ( om det inte syns)

Jag och Isabelle har blivit biljard-beroende !
vi har nämligen fått ett biljardbord till skolan, så jag och Isabelle är där typ varannan dag och spelar några timmar. skit vad det är roligt särskilt när man börjar bli lite duktigare.Men nu ska jag kila till kvällsrepet, men sen blir det ? vad ? öööö biljard såklart !

/ B

4 mars 2011

Håret genom tiderna !



Nu är jag typ mörk blond aktig, jävligt fint tycker jag. Känns bra hitills i varje fall, har insett att jag byter nog hårfärg och frisyr ganska ofta, kanske beror på att jag är frisör, men har nog alltid varit så. Bjuder på lite bilder på mitt hår i genom tider , eller det kanske var senaste månaden ????
















/ B