5 sep. 2010

Helg med maskeradfest, stylingkväll och bullbak !

Japp då var andra helgen här på ingesund över , tiden flyger verkligen förbi . Trivs väldigt bra faktiskt.

Fredagen var jag på maskeradfest och var utklädd till en vindruvsklase, många kom fram till mig och sa att om det var en tävling skulle du lätt vinna bästa utklädnad. Så det var ju roligt ( tack tove för tipset ).
Jag hade svinkul , tills jag var yr av all alkohol och det blinkande ljuset (som någon tagit med , sådant som brukar finnas på klubbar) så ramlade in i väggen , ähh det är sånt som händer.
Minus med min utklädsel var toabesök, och alla som dricker vet att det brukar bli många sånna på en kväll, eftersom jag var full i ballonger över hela kroppen så kom jag knappt in på toaletterna, så slutade med att jag hade min egen toa utanför saras fönster.
Mitt kissställe !

 Lördagen hade jag och Bella och Isabell stylingkväll så jag sminkade dom och fixade håret och kläderna. Bara av den enkla anledningen att jag tycker sånt är svinkul , och särskilt med bella som aldrig sminkat sig.

 Idag har jag möblerat och städat vårat varadagsrum och kök, plockat blommor och satt i vaser överallt. Bakat scones och chokladtårta. Var lite rastlös tror jag.
En rolig och mysig sak som inträffar varje dag här på skolan är kedjekramar, Börjar två personer kramas så kramas till slut alla i rummet. Inte att man måste utan bara för att det är mysigt.

Åker hem till lilla Norberg på torsdag till söndag det ska bli kul att träffa alla jag saknat.  Nu ska jag och Bella kolla på film ! See yah / B

Inga kommentarer: