15 feb. 2011

Tjock som en liten flodhäst med Gustaf wasa-frisyr !

ALLA HJÄRTANS DAG !

Asså alla verkar hispa upp sig på ett eller annat sätt när det gäller denna dag.
Antingen älskar man denna dag och blir ledsen om man inte har någon som uppvaktar en, eller så blir man ledsen om den man har inte gör nånting.
Eller så mår man skit bra för att man får ut det man vill ha av denna dag. Men hur som helst vilken situation folk än är i, blir jag alltid förvånad att folk bryr sig så mycket på det ena eller andra sättet om denna dag.

Alltså dom som inte tycker om denna dag anstränger sig väldigt mycket för att ha en diskussion om att det är en skit dag och - vadå man ska väl bry sig om varandra ändå, fast det inte är den 14 februari. MEN DÅ TYCKER JAG SÅ HÄR : Men snälla sluta bry er ! Alltså ni som vill fira lite gör det och hade så mysigt och ni som enbart är bittra för att ni inte har någon att dela denna dag med (istället för att ha en diskussion om hur värdelös denna dag är håll käften och undvik folk, så att dom inte blir smittade av din bitterhet). För mig är den denna dag som vilken annan dag , nej där ljög jag, detta är en dag då jag blir irreterad över att folk ska disskutera hur värdelös denna dag är. Då kanske folk tycker att jag sitter här i min ensamhet och disskuterar med mig själv om denna dag men icke mina trogna läsare , jag disskuterar om att folk disskuterar sönder sig om denna dag.




Min granne Isabelle kom nyss in och berättade en historia från när hon var liten, då jag utbrister i en skratta attack. -Förlåt Isabelle men det lät så roligt..... Så detta är hennes hemska alla hjärtans dag minne som jag totalt skrattade sönder, förlåt igen !


 - Eller om man som barn gjorde kort till alla sina så kallade tjejkompisar och inte fick ett enda tillbaka... Då satt jag där åtta år, tjock som en liten flodhäst med Gustaf Wasa-frisyr, och grät för första gången för att man var så ensam. Och mamma som tyckte synd om en gick och hämtade pepparkaksformerna och ritade ett hjärta på ett papper och sa att nog skulle man väl ändå få ett hjärta på Alla Hjärtans Dag. Men någonstans visste man redan då, som åttaårig flodhästtjock unge, att det inte riktigt räknades, för att det var från mamma, och resten av världen håller inte alltid med mamma.


Ush vad jag är elak nu, men för att tillägga fick jag skriva denna historia här för att muntra upp folk som tycker denna dag är jobbig !

Ja och för att tillägga användes ordet diskussion/diskutera 6 gånger i detta inlägg =) Får se när jag slår det rekordet !

/ B

Inga kommentarer: