24 mars 2011

Jag trivs med att vara jag !

Just nu har en väldig ro förankrat sig i min kropp, känner mig pigg och glad. Trivs att vara jag helt enkelt.

 Jag håller ju på med en pulverdiet så att säga, käkar pulver tre gånger om dagen och på helgen äter jag vanlig mat om jag vill. Även alkohol kan slinka ner, hehe. Men jag vet att många tycker att man inte lär sig ett skit på detta för när du väl äter eller börjar äta så har inte ditt mat tänk ändrats alls.
 Men jag känner att jag gör faktiskt det, jag börjar få en annan relation till mat. Just för att jag inte äter speciellt ofta så börjar jag vänja mig att inte äta, alltså mitt liv kommer inte kretsa runt vad jag ska äta hela tiden.
 Att man känner att det är helg utan att vräka i sig det allra godaste. Sen för första gången i mitt liv har jag inte bråttom att gå ner i vikt. På cirka 20 veckor har jag gått ner 11,5 kg och det är jag väldigt nöjd med. Det har liksom inte kännts som en diet.
 För annars när man har käkat pulver i kanske en månad har man byggt upp sånn längtan efter mat så när man väl får äta vräker man i sig och går upp allt igen.
Men eftersom jag får äta om jag vill, men försöker undvika det och inte har bestämt när jag ska sluta med pulver gör det att jag inte har denna mat-hets längre. Före jag äter något nu för tiden frågar jag mig själv om jag kommer få ångest efteråt ? om det kommer kännas som om jag förstört allt jag har kämpat för nu ? om jag inte känner detta får jag äta.

Tänkte det kunde vara kul med en före och efter bild fast jag inte gått ner så mycket än !








/ B

Inga kommentarer: