29 mars 2011

Mamma byter bo !

Haha man kan tro att mitt inlägg handlar om att min mamma ska byta ut min pappa ( eftersom han heter Bo ) men så är inte fallet.¨
Det är nämligen så att jag har kollat på ett program med det namnet idag, handlar kort sagt om två mammor som byter familj för att få en annan syn på hur man kan leva. Har sett detta program förut men då en engelsk version, men nu är då alltså svenska familjer. Det blir alltid en massa bråk för dom väljer alltid par som är motsatser till varandra.
Ja hur som helst det jag vill komma med detta är att jag började fundera på hur min uppväxt har varit ? och om någon annan mamma hade kommit hem till oss , vad hade hon då påpekat ? 
Det jag kan konstatera är att jag har haft en bra uppväxt med kärleksfulla föräldrar som gjort allt för att jag och mina syskon skulle ha det bra.
Men det är kul att man kan ha så olika uppfattningar om hur barndomen har varit för syskona Höijer.
En klassisk husvagns semester, tyckte jag var svin mysigt, åka flera timmar i en bil och sitta vilande mot syrrans axel och lyssna på Orup. Men när jag berättat detta för min syrra så utbrister hon i nej fy fan, att sitta i en varm bil i mitten med lillesyrran och lillebror på varsin sida sovande mot hennes axlar, var inte det min syrra tyckte var mysigt ! Eftersom jag och min brosa tyckte om att bråka var min syrra tvungen att sitta i mitten för att det skulle vara lugnt i bilen. Sen om man frågar mina föräldrar hur vi var som barn, svarar mamma åh mina barn var som små änglar ! Medans pappa svarar att vi bråkade och skrek mest. Så hum frågan är om vi var en blandning ?

Jaha då var det bara 1 vecka och 5 dagar kvar till våran föreställning MONSTER !
Ska bli kul som fan, tror nog att den kan bli jävligt bra. Sen Måndag den 11 börjar våran turné, så då blir det några till föreställningar. Sen Söndagen den 17 åker hela Ingesundslinjen till Stockholm, på typ studieresa. Vi ska gå och se musikalen Hair och sen gå en tour på Dramaten. Så då ska jag passa på att träffa min barndomskompis Helga, så bor hos henne i Stockholm fram till Tisdag den 19. Sen har jag lov till den 2 maj, men istället för att åka tillbaka till Arvika så åker jag den 4 maj till Örebro flygplats och tar flyget till Turkiet. Whooooho ! Sen blir det massa auditions till skolor under maj månad och sen (tår i ögat) slutar jag på Ingesund den 1 Juni. Visst låter det asome !¨



/ B

Inga kommentarer: