23 jan. 2012

Dance, Dance, Dance !!

Jag älskar verkligen att dansa, men jag har ju typ bara dansat på krogen förut. Om man inte räknar med showdance som jag var med några gånger som liten, tills en tjej (Ida Hulth) råkade sparka mig i ansiktet då hoppade jag genast av. Tragiskt men sant ;) hehe jag har förlåtit dig Ida !, det är lugnt jag förstår att du fortfarande lever med en ångest för detta men Ida det är glömt och förlåtet. ;)

Från en av våra kordinationsträningar, att göra olika saker med armar och ben, väldigt krångligt och frustrerande ibland !

Samtidigt som jag älskar att dansa kan jag få så fruktansvärt mycket hat ibland, stepp är en sån lektion som jag antingen vill gråta eller slå någon. Det funkar helt enkelt inte för mig än, när kroppen inte vill göra som jag vill blir jag så frustrerad. Men visst jag känner att det går framåt, men det tar sin tid.

Idag var jag slö och orkade inte gå upp i tid, så fast jag normalt börjar klockan 8.10 så började jag idag 12.30 det var gött må jag säga. Jennifer var snäll och gjorde jätte fina flätor på mig idag.

Nu ska jag öva på min sångläxa till min sånglektion imorn, jag ska kunna spark of creation en låt från en musikal som heter Children of Eden!  Sen ska jag även öva på mina repliker till en scen från the 70´s show som vi ska framföra imorn på drama ! Sen ska jag även hålla på med våran vårshows affisch i photoshop !
Sen ska jag duscha, äta kvällsmat och sova !! skoj va ???



/ B

Inga kommentarer: